Våra resor

Gotland 21 – 23 april

Möt våren på Gotland tillsammans med dina branschkollegor!

Ta chansen att åka till Gotland och upplev när Visby börjar vakna till liv igen efter vintern. Vi besöker Boge Bränneri, Gotlands Bryggeri, Långemyre Vineri och Dryckesmässan. Tre fullspäckade dagar tillsammans med oss på KrogResor och KrogVis.

KrogVis

Denna resa kombineras med en service- och försäljningsutbildning av KrogVis. KrogVis är något vi på Spendrups erbjuder till alla våra kunder. Vi har tex. vin-, öl- “ny på jobbet”-, restaurangekonomi- och barutbildningar. Klicka dig in på  hemsidan för mer information https://krogvis.se/

Dryckesmässan

Här får ni chansen att hitta nya favoriter i vårt stora utbud, byta erfarenheter med branschkollegor och även äta en härlig middag tillsammans med vinproducenter, leverantörer och kollegor till oss på Spendrups. 

Boge Bränneri

Boge Bränneri är ett litet gårdsbränneri på Gotland. Här destilleras och kryddas spritdrycker av frukt, bär och spannmål. Frukt- och bärspriten görs beroende på säsong och av de råvaror som finns tillgängliga för stunden. Under besöket kommer vi krydda vårt eget brännvin och äta ett klassiskt brännvinsbord. 

Under dessa dagar kommer vi att få möta Hanna Tunberg som bland annat driver Boge Bränneri. Hon är sommelieren som fokuserar på öl och destillat. Med fötterna fast förankrade i den gotländska myllan och huvudet bland molnen arbetar hon dessutom som ambassadör för Gotlands Bryggeri där vi kommer få en rundtur och även testa olika typer av öl. Hon har även uppdrag som huvuddomare för Stockholm Öl & Whisky samt SM i Hantverkscider. Hanna har också ett stort intresse för kulinarisk historia och är utbildad historisk arkeolog.

Långmyre Vineri

Långmyre Vineri drivs av duon Andrea Guerra och Emma Sterner. Andrea Guerra är från Salerno i Italien, och har flera års bakgrund som vinmakare, vinagronom och sommelier. Emma Serner har starka band till Gotland och stor passion för vin och konsten kring dess tillverkning. Tillsammans kommer vi att få testa deras olika viner och även få en rundtur i vineriet. 

Ingår i resan

21/4 Malmö – Bromma – Visby 11:05 – 14:00
21/4 Göteborg – Bromma – Visby 11:45 – 14:00

23/4 Visby – Bromma – Malmö 16:25 – 18:50
23/4 Visby – Bromma – Göteborg 16:25 – 18:40

Hos Långmyre Vineri med vinprovning

10,500sek*

Fullbokad!

Anmälan senast 8 mars

*Pris är en indikation och kan komma att förändras fram till genomförande.

Hanna Tunberg

Hanna Tunberg

Sommelieren som fokuserar på öl och destillat. Med fötterna fast förankrade i den gotländska myllan och huvudet bland molnen driver hon Boge Bränneri och arbetar dessutom som ambassadör för Gotlands Bryggeri. Hon har även uppdrag som huvuddomare för Stockholm Öl & Whisky samt SM i Hantverkscider. Hanna har också ett stort intresse för kulinarisk historia och är utbildad historisk arkeolog.

Dag 1

Ankomst & brännvinsbord

Dag 2

Stadsvandring och Spendrups dryckesmässa

Dag 3

Vingårdsbesök och hemfärd

Anmälan för Gotland 21 – 23 april

Du ombesörjer din egen resa till och från Gotland. Önskar du hjälp att boka maila info@krogresor.se

Max antal deltagare 16. Vi behöver vara minst 10 resenärer för att resan skall kunna genomföras.

Programinnehåll kan komma att ändras fram till genomförande.

Avbokning

2. Avbokning
a) Fri avbokning innan 10 mars
b) Avbokning mellan 11 mars – 1 april debiteras 30% av det beräknade bokningsvärdet.
c) Avbokning efter den 2 april debiteras i sin helhet.