Om oss

Om KrogResor

Studieresor för dig i restaurangbranschen

Att besöka olika länder och kulturer öppnar för nya idéer– idéer som kan ta din krog eller restaurang till nästa nivå. Vi på Spendrups har många gånger rest till världens alla hörn för att utforska, uppleva och utbildas inom dryckernas ädla konst och historia. Det vill vi dela med oss av till Spendrups avtalskunder genom vårt koncept KrogResor.

Utifrån vår långa erfarenhet och starka relationer med våra leverantörer kan vi erbjuda unika resor. Vi besöker några av de absolut främsta öl- och vinproducenterna i världen och ger dig en upplevelse och erfarenhet som är få förunnat.

Som Spendrupskund får du tillgång till våra färdiga Temaresor, skapade med fokus på kunskap, mat och dryck. Varje resa är noggrant utvald och granskad för att du ska få uppleva det allra bästa. Vi samarbetar enbart med utvalda partners för att säkerställa att du får en upplevelse av högsta standard.

Suzanne Denize

Läs vidare

Dryckesutbildningar
KrogVis är ett exklusivt erbjudande för Spendrups restaurangkunder. Allt från kortare grundkurser till fördjupningskurser.
KrogResor
Genom att investera i biobränsle från non profit-organisationen Fly Green Fund reducerar vi klimatpåverkan från våra resor.
KrogResors resevillkor följer bestämmelserna enligt Paketreselagen samt Svenska Resebyråföreningens villkor för paketresor.