Upptäck Paris och Champagne tillsammans med Anna Spendrup!
Upplev en unik möjlighet att kombinera rom, cognac och champagne! Vi börjar med ett besök hos Champagne Philipponnat och avslutar med två dagar i Paris, där vi besöker Barge 166 – världens enda flytande lager för rom och cognac.
Ingår i resan
- Flyg SAS
11/5 Arlanda – Paris 09:55 – 12:40
14/5 Paris – Arlanda 12:15 – 14:55
- Transfer enligt program
- Tre övernattningar (del i dubbelrum)
- Tre middagar
- Studiebesök
- Aktivitet
TBD
- Rese- och olycksfallsförsäkring
29,900sek*
Anmälan senast 1 december
*Priset är en indikation och kan komma att justeras fram till avresa på grund av valuta- eller deltagarändringar.
Anna Spendrup
Fjärde generationen i företaget
med passion för dryck.
Anna är utbildad vid Bryggerihögskolan i Köpenhamn, sommelier och Barista. Med sina 30 år i företaget är Anna nu Ambassadör för hela Spendrups koncernen.
“Vad kul att jag får chansen att resa med våra kunder, det ser jag verkligen fram emot!”
Dag 1
Épernay
- Vid ankomst till Paris går färden direkt vidare med transferbuss till charmiga Épernay. Épernay är en charmig stad i hjärtat av Champagne-regionen och anses vara centrum för champagnens värld. Längs den välkända Avenue de Champagne ligger eleganta byggnader och historiska champagnehus, där tradition och hantverk möts.
Dag 2
Champagne Philipponnat
- Vi besöker den anrika Champagne Philipponnat, där vi bjuds på en guidad tur följt av en exklusiv vinprovning. Efteråt avnjuter vi en gemensam lunch i deras vackra omgivningar. När vi är mätta och belåtna återvänder vi med transfer till Paris och checkar in på vårt andra boende, där vi kommer att stanna i två nätter. Dagen avrundas med en härlig gemensam middag på en av stadens charmiga lokala restauranger.
Dag 3
Barge 166
- Plantation Rum är känt för sitt arbete med att utveckla rommens smakprofil, särskilt genom sin dubbellagringsteknik från Barbados, skapad av Alexandre Gabriel. Sedan 1990-talet har varumärket etablerat sig som ett uppskattat val bland bartenders, tack vare sin förmåga att framhäva både rommens ursprung och fatens karaktär. För att fördjupa sin passion har Plantation Rum byggt pråmen Barge 166, där de lagrar 30-liters fat för privata samlare. Efter en lärorik stund ombord på Barge 166, avrundar vi upplevelsen med en båttur tillbaka till kajen Pontes des Artes—en behaglig avslutning på en minnesvärd dag.
Dag 4
Avresa
- Idag är det dags att avsluta vår resa och påbörja hemfärden. Vi lämnar Charles de Gaulle och flyger tillbaka till Sverige. Vi beräknas landa på Arlanda kl. 14:55. Vi hoppas att resan har varit givande och att ni har haft en trevlig tid. Tack för att ni reste med oss!
Anmälan för Paris & Champagne 11 – 14 maj
Du ombesörjer din egen resa till och från Arlanda.
Max antal deltagare 15. Vi behöver vara minst 10 resenärer för att resan skall kunna genomföras.
Programinnehåll kan komma att ändras fram till genomförande.
Avbokning
a) Fri avbokning innan 25 november
b) Avbokning efter 29 november debiteras 75% av det beräknade bokningsvärdet.
c) Avbokning efter 28 februari debiteras i sin helhet