Våra Resmål

RES TILL PIEMONTE MED ANNA SPENDRUP
Följ med Anna Spendrup till gastronomins mekka - Piemonte! Tillsammans kommer vi besöka vingårdar gå på vinprovningar, äta god mat samt besöka tryffelfestival i Alba.

Vill du veta mer, kontakta oss på KrogResor.

Resan kommer ske under oktober månad 2020.
BENVENUTO!

STOCKHOLM

Spendrups Utvecklingsbryggeri

Många av våra kunder väljer att börja med att besöka vårt huvudkontor i Vårby utanför Stockholm. Här får du bland annat följa med ned till vårt utvecklingsbryggeri för bryggerivisning och ölstilsprovning.

GRÄNGESBERG

med Loka Brunn eller Grythyttan

Det började i Dalarna, där Grängesbergs Bryggeri finns sedan 1897. 1923 köpte Louis Spendrup bryggeriet för 65 000 kronor. Då producerade man 700 flaskor öl om dagen.

VISBY

Gotlands Bryggeri

Vackra Visby visar upp sig från sin bästa sida när vi besöker Gotlands Bryggeri för bryggerivisning och ölprovning. Kombinera din resa utifrån tycke och smak.

AMSTERDAM

Heineken
Amsterdam har ett brett utbud av upplyftande och kulturella sevärdheter, allt från imponerande gamla byggnader till olika typer av museer.
I hjärtat av Amsterdam ligger Heineken Experience, där vi får inblick i tillverkningsprocessen och kunskaper om ölets historia.

PRAG

Krušovice
Floden Vltava flyter sävligt under urgamla broar, gamla stan lockar med gränder och hundraåriga hemligheter, och på höjden tronar den mäktiga Pragborgen.
En bit utanför Prag ligger den lilla byn Krušovice, där man sedan 1500-talet brygger ölet Krušovice.

TOSCANA

Frescobaldi
Toscana är en region i mellersta Italien med regionala huvudstaden Florens. Toscana är känt för sitt vackra landskap, den rika historien och kulturen, den toskanska maten och sina fantastiska viner!
Frescobaldi äger idag nio egendomar i Toscana på sammanlagt 5 000 hektar, varav 1 500 är planterade med vinrankor.

BARCELONA

Codorníu
Barcelona är en världsstad som erbjuder det mesta – enastående kultur, pittoresk arkitektur, sol och bad, livligt nattliv, fantastisk gastronomi och självklart fotbollsklubben Barcelona FC.
Endast 50 minuter från Barcelona ligger Sant Sadurni d´Anoia och det familjeägda Codorníu.

LOS ANGELES

Firestone Walker
Los Angeles, en yllrande stad som är sprängfylld med sevärdheter, aktiviteter och ett skönt klimat. Att ta en tur på Venice Beach för att kika på folklivet eller shoppa i Santa Monica är nog självklara inslag.
I Buellton, bara dryga 2 timmar från LA, ligger Firestone Walkers Barrelworks, ett av USA’s och världens ledande bryggerier av hantverksöl.

PROVENCE

Château Gassier
Nice, Monaco och St Tropez ligger som ett pärlband längs den förtrollande franska rivieran. Med sitt varma och behagliga klimat, lockande ständer och heta nattliv attraherar den de flesta.
Bara ett par timmar bort, i hjärtat av Provence bara några kilometer från staden Aix-en-Provence, hittar vi vackra Château Gassier, som tillverkar roséviner av högsta kvalité